Projektbeskrivning

Tillbaka till alla events

Hjärtligt välkomna till BEAst årskonferens den 25e oktober mellan 08.30 – 12.00 som äger rum på Skanskas huvudkontor i Stockholm. Det går även att medverka digitalt.

Mycket har hänt genom åren men aldrig har vi varit mer aktuella med vårt arbete i BEAst än just nu. Ökade krav på främst klimatredovisning ställer krav på automatiserade och digitaliserade arbetssätt vilket i sin tur kräver gemensamma standarder.

I branschen som helhet händer det nu mer än någonsin inom dessa områden och då är det glädjande att konstatera att BEAst med vårt standardiseringsarbete ligger helt rätt i tiden.  Med BEAst Supply 4.0 / Peppol är vi dessutom redo för enkel digital kommunikation mellan kunder och leverantörer, och på köpet är vi numera också del av en europeisk ISO standard.

Allt detta och lite till kommer vi att fördjupa oss i på kommande årskonferens. Vi har skapat ett fullspäckat program med högaktuella programpunkter. Ta chansen att komma med på plats och träffa kollegor i branschen eller delta digitalt. Anmäl dig i formuläret nedan och notera att eventet endast är för BEAst-medlemmar.

Anmäl dig här

Axplock ur programmet:

  • Trafikverket kommer och beskriver status på projektet “Greppet om utsläppen” – och kommande tidplan.
  • Branschorganisationen Byggföretagen berättar om projektet “Miljödata NU!”  och kommande krav på digital klimatredovisning.
  • Företagen Derome och Saint Gobain delar med sig av sina erfarenheter från  implementering av BEAst Supply 4 /Peppol.
  • BEAst projekteringsutskott ger oss en inblick i de senaste standarduppdateringarna.

Övrig information:
Konferensen äger rum den 25e oktober kl 08.30 – 12.00
Det går att delta på fysiskt på Skanskas huvudkontor på Warfvinges väg 25, 112 74 Stockholm, men går även att delta på digitalt.
Eventet är enbart för BEAst-medlemmar.
Anmälan på länk ovan krävs för deltagande.

Välkomna!

Rikard Larsson och styrelsen i BEAst.