BEAst
Medlemswebb (Till BEAst Portal)
Sök

Kurser och seminarier

Årets konferens om e-Affärer – den 24 april

Årets konferens om e-affärer arrangeras som vanligt av BEAst, i år den 24 april i Stockholm. Det blir en blandning av aktuella händelser som sveper över BEAst olika verksamhetsområden. På programmet finns praktikfall där företag delar med sig av sin erfarenhet. Från BEAst berättar vi om de utvecklingsprojekt som är aktuella (f.n. fyra stycken). Vi rapporterar också från arbetsutskotten, dvs de olika erfarenhetsgrupperna i BEAst och har inslag som visar på vad som händer i omvärlden. Naturligtvis finns också tid för att diskutera och mingla med kollegor i branschen som också jobbar med att förenkla för byggbranschen med e-affärer som verktyg.

KONFERENSEN ÄR FULLBOKAD. Det finns möjlighet att ställa sig på reservplats för eventuella avbokningar.

Programmet kan laddas ned här med närmare information om t.ex. programpunkter och praktiska uppgifter: Inbjudan Konferens e-affärer.

Kurs om BEAst Supply

Standarderna BEAst Supply Material för materialförsörjning och BEAst Supply NeC för anläggning och maskintjänster är  används alt mer. Nu planerar BEAst för kurser för att på egen hand kunna ta sig an standarderna och sätta upp dem i den egna verksamheten.

Vi kommer att publicera kursprogram inom kort. För mer information och anmälan: info (at) beast.se.

BEAst ger ibland även intern kurser hos medlemsföretag. Kontakta BEAst för mer information.

BEAst AB - Byggbranschens Elektroniska Affärer. Mötesplats - Standardisering - Utvecklingsprojekt
| Producerad av Construct IT | © 2019 BEAst